estrenes

El Petit de Cal Eril només vol estar amb tu

Estrenem el nou videoclip del músic de Guissona, que posa imatges a una de les cançons de l'últim disc: «Quan estic amb tu»

El Petit de Cal Eril despulla, cançó per cançó, 'N.S.C.A.L.H'

| 22/09/2021 a les 10:00h

El Petit de Cal Eril
El Petit de Cal Eril
Joan Pons acaba d'estrenar el vuitè disc com a El Petit de Cal ErilN.S.C.A.L.H. (Bankrobber, 2021), que va presentar ara fa una setmana al Mercat de Música Viva de Vic. Entre les nou peces que configuren el disc, hi ha perles com "Quan estic amb tu", en què el músic de Guissona retorna a la seva sonoritat més primerenca. Avui en veiem en primícia el videoclip que l'acompanya, realitzat per Marc Cusó.


"'Quan estic amb tu' em remet molt als primers discos d’El Petit de Cal Eril i, quan la vaig ensenyar a la banda, van coincidir que era 'molt old school Eril' -explica Pons entre riures-. És una cançó en 3/4, un tempo que ja no utilitzem mai, o que si ho fem, el camuflem molt. En aquesta, en canvi, és molt obvi."

Més enllà de la sonoritat, que la distingeix de la resta del disc, "Quan estic amb tu" també es diferencia per la seva oberta declaració d'amor: "Oh, no m'importa res més, quan estic amb tu", hi canta El Petit de Cal Eril, enquadrat en el videoclip en una escena bucòlica enmig de la natura. "Em va agradar molt quan em va sortir, perquè era molt directa, molt curta i molt intensa. I ara que la comencem a tocar en directe és molt divertit, perquè no en tenim cap de tan ràpida: fa la sensació que és com un caramelet", confessa orgullós el músic.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, actualitat, videoclips, El Petit de Cal Eril

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.