Sona9

Els guanyadors del Sona9 se'n van de gira

Reïna, Les Buch i Lles, guanyadors de la darrera edició del concurs, faran aquest mes concerts a Tarragona, Vic i Barcelona

Reïna, guanyadors del 20è Sona9

| 14/09/2021 a les 16:30h

Reïna, Les Buch i Lles
Reïna, Les Buch i Lles
El Sona9 se'n va de gira per segon any consecutiu amb els guanyadors i finalistes de l'edició del 2020: ReïnaLes Buch i Lles. Les Festes de Santa Tecla, el Mercat de Música Viva de Vic i La Mercè seran els escenaris on els podrem veure en directe en aquesta minigira per Catalunya.
 
ReïnaLes Buch i Lles presentaran els nous treballs en aquests concerts que començaran el divendres 17 de setembre a la Capsa de Música de Tarragona dins les Festes de Santa Tecla. Dissabte 18, la plaça dels Màrtirs de Vic acollirà el segon concert en el marc del Mercat de Música Viva. La gira de presentació dels guanyadors de la 20a edició del Sona9 es tancarà a les Festes de La Mercè de Barcelona el 24 de setembre als Jardins del Doctor Pla i Armengol.
 

REÏNA

Premi Sona9 2020

El quartet de Manacor presentarà el seu primer disc titulat Arts marcials (U98 Music), una col·lecció de cançons de pop de cambra, elegant i de bella factura, que ha produït Lluís Cabot, cantant i guitarrista del grup Da Souza.

LES BUCH

Premi Joventut 2020

Punk-rock feminista amb lletres contundents i missatge reivindicatiu. Les de Terrassa publicaran aquest setembre el seu segon disc, Monstres, un EP autoeditat i produït per Joana Serrat, qui amb la seva experiència ha enriquit la sonoritat del grup.

LLES

Premi Èxit 2020

Actor i músic a parts iguals, el jove artista de Collbató, ens fa participar de la seva personal proposta que navega entre el pop metafísic i la cançó d’autor. Les seves lletres intimistes i emocionals conviden a crear un espai màgic entre ell i el públic.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Lles, Les Buch, Reïna, actualitat, Sona9, Sona9 2020

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.