Estrenes

La lluita en va de Bucòlic contra «L'incendi»

Descobrim el primer avançament del debut del trio granollerí, finalista del concurs 'Cover'

El programa 'Cover' de TV3 arriba a la gran final

| 14/09/2021 a les 08:30h

Bucòlic
Bucòlic
Amb la intenció de mantenir vives una de les seves grans passions, la música, els granollerins Marina (veu i teclats) i Toni Miralles (guitarra), i Ferran Bretcha (bateria) van decidir ara fa un any crear un grup conjunt sota el nom de Bucòlic. El seu primer pas com a trio va ser presentar-se al concurs en línia de TV3, Cover, on van arribar a la final amb una versió del "Som" d'Els Pets. Amb l'empenta i la creativitat de fer un pas més enllà i crear els seus propis temes, ara la banda ja té gairebé a punt el primer treball. Es tracta de l'EP Ara que et conec (RGB Suports, 2021), que produït i mesclat per Vidal Soler i masteritzat per Víctor Garcia, veurà la llum el 8 d'octubre. De moment, nosaltres, n'avancem un primer tema en primícia: "L'incendi".


Aquest primer senzill és mostra de la proposta de Bucòlic, construïda a base del seu pop melòdic i tranquil. Però, malgrat que "L'incendi" transmeti una aura tendra i dòcil, darrere la lletra s'hi amaguen camins i racons més tèrbols i convulsos: la lluita en va d'un mateix contra les dificultats i les adversitats es teixeix de forma metafòrica amb la dificultosa tasca d'extingir un incendi.

Per la seva banda, el videoclip contribueix també a alimentar l'ambigüitat que la banda juga. Per exemple, el final de la cançó contraposa la felicitat del petit brot verd amb la posterior incertesa que desprèn el trio mirant l'horitzó, amb la melodia cíclica final i els inquietants sons distorsionats. El concepte del videoclip ha estat pensat i dirigit per Enric Vilageliu.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Bucòlic, estrenes, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.