Actualitat

ARC homenatja el seu expresident Ricard Ardèvol al MMVV

L'associació celebrarà dos actes en el marc del mercat vigatà

Dimecres formalitzarà la nova Junta Directiva i retrà homenatge a Ricard Ardèvol Comellas, president de l'associació durant 6 anys

Divendres es farà una jornada per presentar un nou model de contractació

ARC impulsa unes jornades per fomentar les programacions musicals segures

| 14/09/2021 a les 15:30h

Ricard Ardèvol la primavera de 2016
Ricard Ardèvol la primavera de 2016 | Xavier Mercadé
L'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) organitza dos actes al Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), que arrenca demà dimecres i s'allarga fins dissabte. El primer d'ells, el mateix dia d'inauguració del Mercat, i el segon, el proper divendres 17 de setembre.

Així, dimecres 15 de setembre, a les 17h a la sala 3 de l'Atlàntida, es farà el primer dels actes, que formalitzarà el traspàs de la nova Junta Directiva de l'associació -que deixa Jordi Gratacós (2011 - 2021) en mans de Raquel Bassas- amb els socis i sòcies. La reunió també servirà per homenatjar l'expresident d'ARC -i soci històric- Ricard Ardèvol Comellas: president entre els anys 2000 i 2006 -com ho va ser prèviament el seu pare del 1987 al 1991-, fins que va passar el relleu a Joan Rosselló (2008-2011).
 
Divendres 17 de setembre a les 11:40h a l'envelat Atlàntida se celebrarà el segon acte: la jornada d’implementació del model de pressupost de contractes menors acordat amb el CSITAL que es va presentar a les jornades Programacions segures en temps de pandèmia del passat maig. En aquesta trobada a Vic es comptarà amb la presència de dos membres del sector, el director de Q-AM Produccions i membre d’ARC, Kiku Vallina, i el director de RGB Suports i membre d’ARC, Xavi Fortuny, així com d'un membre de l’administració, en aquest cas, tècnic de Cultura de l’Ajuntament d’Olot –ajuntament que ja utilitza el model, Jordi Serrat. 
 

Ricard Ardèvol Foto: Xavier Mercadé



 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, ARC, Ricard Ardèvol, Mercat Música Viva de Vic, Mercat de Música Viva de Vic

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.