actualitat

Sortegem dues entrades dobles per a La Fira Mediterrània

Participa en el sorteig i aconsegueix dues entrades per als concerts de Tarta Relena o Libérica

La Fira Mediterrània torna amb tres bones notícies

| 04/10/2021 a les 18:00h

Tarta Relena i Libérica
Tarta Relena i Libérica
La setmana vinent comença la 24a Fira Mediterrània de Manresa. Entre la seixantena de concerts programats entre el 14 i el 17 d'octubre, s'hi troben el del duet Tarta Relena, que hi presentarà el nou disc, i el de la formació de flamenc-jazz de Manel FortiàLibérica. Per anar-hi, sortegem, fins al dimarts 12 a les 23:59h, una entrada doble per a cadascun d'ells.
 
- Per participar en el sorteig, només has d'omplir el formulari que trobaràs al final d'aquest article.


TARTA RELENA
Divendres 15 d'octubre a les 21h - Teatre Kursaal

El duo Tarta Relena és en essència senzill amb dues veus expressives, ben empastades i repertoris mediterranis recreats. I a partir d'aquí, la proposta no para de créixer per camins multidisciplinaris. Fidels a les velles llengües, han titulat el seu nou disc, un altre cop, en llatí: Fiat Lux (The Indian Runners, 2021).



LIBÉRICA
Divendres 15 d'octubre a les 22h - Teatre Conservatori

El contrabaixista de Cassà de la Selva Manel Fortià dirigirà una sucosa producció en la qual participaran també el cantaor Pere Martínez, el pianista Max Villavechia, el bateria Raphael Pannier i el saxofonista Antonio Lizana. Plegats faran una aproximació al flamenc-jazz des de noves perspectives, connectant alhora amb la cançó tradicional catalana i partint de la llibertat com a premissa absoluta.



 

⬇️ PARTICIPA EN EL SORTEIG ⬇️


Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Tarta Relena, Libérica, Fira Mediterrània de Manresa, actualitat, sorteig, Fira Mediterrània de Manresa 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.