estrenes

Dulce Laia pren força com a «Power Girl»

Estrenem el nou videoclip de la cantautora barcelonina

| 20/10/2021 a les 12:30h

Dulce Laia
Dulce Laia
Fa ja quasi 20 anys que Dulce Laia volta pels escenaris d’arreu, i 13 que es va classificar al Concurs Sona9, en l’edició del 2008. Ara, la polifacètica artista barcelonina -cantautora performativa (o cantashowtora, com diu ella), titellaire, maga, ballarina i pallassa- està a punt de publicar un nou disc, Power (autoeditat, 2021). D’aquest nou recull, n’avancem el videoclip “Power Girl”.

 
A la cançó, Dulce Laia pren la veu d’aquella persona que ha baixat al més profund i ara ressorgeix de les cendres per recréixer i empoderar-se. Des de la nova posició de power girl, rebutja mentides, faltes de respecte i menyspreus, i s’abraça tal com és, amb totes les seves contradiccions: “dolça i segura, sensible i forta, impulsiva i mental”. La cançó, confirma l’artista, “és un cant a l’empoderament, a ser capaç de posar límits i aprendre a dir “Prou!”. Pretén recordar-nos que "tota, absolutament tota persona és mereixedora de respectar-se i ser respectada”.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, actualitat, Dulce Laia

COMENTARIS

Power Girl

Helena Huguet, 21/10/2021 a les 11:14

M' encanta !!!

poder Girl

Carla Cruells, 21/10/2021 a les 11:31

Espectacular, amb totes les facetes maravelloses de una dona forta I sensible, sensual i rockera! M ha encantat la simbiosis d aquesta proposta que implementar de coratge i reconeixement del que sóm!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.