videoclips

Rosalia encarna «La fama» al costat de The Weeknd

La cantant de Sant Esteve Ses Rovires descobreix el primer senzill del nou àlbum, 'Motomami'

El tema és una bachata que l'artista factura al costat del popular músic canadenc

​‘Motomami’: el tercer disc de Rosalia arriba el 2022

| 11/11/2021 a les 18:07h

Imatge il·lustrativa
Ja és aquí el nou senzill de Rosalia. Es tracta de “La fama”, un tema que ha fet amb la col·laboració de The Weeknd i que avança el nou àlbum que l’artista de Sant Esteve Sesrovires prepara per al 2022: Motomami (Columbia Records). El tema, a més, i com ja és habitual en l’artista, ha sortit amb un videoclip, en forma d’un petit curt amb l’aparició de l’actor Danny Trejo (Runaway Train, Spy Kids, Breaking Bad, o Predators).
 

The Weeknd i Rosalia ja van descobrir ara fa un any una col·laboració plegats versionant una cançó del canadenc: "Blinding Lights (Remix)". Aquesta vegada, tornen a ajuntar-se per deixar enrere l'electrònica d'un i el flamenc de l'altra, i experimentar amb una nova bachata en què desfan els mites romàntics de la fama i l'èxit. El videoclip, dirigit per Director X, mostra una escena en què La fama traeix, i el públic, ostentós i opulent, aplaudeix en veure-ho.

El missatge del tema, de fet, sembla plantar cara a qui deia que a Rosalia se li havia pujat la fama al cap -pel seu èxit, els seus nombrosos Grammy, i el seu nou cercle social de l'star system nord-americà-. "Es mala amante la fama, y no va a quererme de verdad. Es demasiado traicionera, y como ella viene, se me va. Yo sé que será celosa, yo nunca le confiaré. Si quiero duermo con ella pero nunca me la voy a casar", canta Rosalia en primera persona (i no en la tercera que utilitza The Weeknd):


Just abans de sortir publicat a YouTube, el vídeo ja comptava amb prop de 30.000 espectadors amatents. I és que la tornada, que Rosalia ja ens va mostrar fa uns dies a través de TikTok i, més tard, amb un tràiler, té el poder encomanadís marca de la casa.
 
@rosalia

 

♬ sonido original - La Rosalia


Ara ja fa 4 anys que la popular artista de Sant Esteve Sesrovires va debutar amb Los ángeles (Universal, 2017), al costat de Raul Refree. Només un any després, va tocar la fama amb els primers videoclips (“Malamente” o “Pienso en tu mirá”) que avançaven l’inici de la seva carrera discogràfica en solitari amb El mal querer (Sony Music, 2018). L’àlbum aviat va donar la volta al món i l’èxit de Rosalia es va fer global.
 
Des d’aleshores l’artista ha anat descobrint diversos senzills (com el tema en català “Milionària”, "Juro que" o “A palé"), molts d’ells amb col·laboracions d’artistes com Travis Scott -“TKN”-, Billie Eilish –“Lo vas a olvidar”- o, la més recent, Tokischa –“Linda”-.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, videoclips, Rosalia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.