estrenes

Els amors de Julieta

Presentem en primícia el nou videoclip de l'artista barcelonina «Tum valores»

El senzill avança l'àlbum de debut de la cantant, 'Juji'

La generació centènnial i el nou pop de butxaca

| 01/12/2021 a les 13:45h

Julieta
Julieta
La jove barcelonina Julieta està a punt de debutar amb el primer disc, Juji (Music Bus, 2021). El seu projecte musical es va començar a formar durant la quarantena, i al llarg d’aquest any, se n'han anat presentant pistes com “Nayades” o “Tu juru ju”. Avui n’estrenem una de nova, “Tum valores”, el darrer clip d’avançament del primer treball de l’artista.


“Tum valores” arriba amb tots els ingredients d’un hit ballable. Julieta hi canta sobre aquell amor, en un principi lleuger i espontani que, sense que un se n’adoni, va prenent una intensitat i profunditat no sempre desitjada. Una història d’un amor que accepta les contradiccions de les relacions actuals: “el nostre amor no és una carrera, però m’agrada molt quedar primera”, canta la barcelonina.
 
La lletra de Julieta vola per sobre d’una base electrònica de ritmes reggaetoners, a càrrec del productor Alberto Herrera (PD a Pachá), que atorguen una nova dimensió al pop de l’artista. Per la seva banda, el videoclip, realitzat per Hug Feijoo i la productora audiovisual Visual Slavery, ens mostra des del costat més tendre i íntim de la cançó, i de Julieta, fins al més urbà, per acabar portant a la realitat la carrera entre la parella protagonista -personificada en la mateixa Julieta i l’actor John Patrick-.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Tum valores, estrenes, Julieta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.