Actualitat

Els Premis Arc guardonen Bad Gyal, Rigoberta Bandini i El Pot Petit

La XIX edició dels premis ha guardonat un total d'11 artistes i entitats vinculades a la música catalana en directe

També s'ha reconegut l'Orquestra Selvatana, Los 80 Principales, Consol Sàenz, el festival Cruïlla o les Fires de Sant Narcís

| 13/12/2021 a les 22:00h

Els guardonats dels Premis ARC
Els guardonats dels Premis ARC
Aquest vespre s'han lliurat els XIX Premis ARC. En la gala dels guardons, que s'ha celebrat a partir de les 19:30 a la sala Barts de Barcelona, s'han reconegut un total d'11 artistes i entitats vinculades a la indústria de la música catalana en directe. Els músics premiats en aquesta edició han estat Bad Gyal com a Millor gira d'artista, Rigoberta Bandini com a Millor artista revelació, El Pot Petit com a Millor gira d'art per a públic infantil i familiar, l'Orquestra Selvatana com a Millor gira d'orquestra de ball i Los 80 Principales, com a Millor gira de grup de versions. 

Durant la gala, que ha comptat amb l'actuació en directe de Marcel i Júlia, Tribade, Manu Guix i The Tyets, també s'ha premiat altres personalitats i institucions. L'auditori de Vilafranca del Penedès s'ha endut el Premi a Millor programació de teatres i auditoris; la Barts Barcelona Arts On Stage ha estat guardonat amb la millor programació d'espai musical o sala de concert; el festival Cruïlla 2021 ha guanyat el premi a Millor programació de festival; les Fires de Sant Narcís, organitzades per l'Ajuntament de Girona, han estat guardonades amb la Millor programació de festa major, mentre que el premi a Millor periodista o programa musical ha reconegut les periodistes Consol Sàenz i Maite Sadurní.

La gala dels XIX dels Premis ARC han estat un any més un espai de trobada per a artistes, empreses, entitats, institucions i mitjans de comunicació que dinamitzen i impulsen el sector de la indústria musical en directe. Des de l'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya consideren que l'edició d'aquest any ha estat un "èxit de participació", ja que ha comptat amb més de 170 propostes presentades (un 50% més que a la passada edició).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Premis ARC 2021, actualitat, Bad Gyal, El Pot Petit, rigoberta bandini, Orquestra Selvatana, Los 80 Principales, premis

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.