Actualitat

MúsicaKm.0 sona amb els èxits, les novetats i la música amb accent català

La iniciativa sorgeix d'APECAT i PAF per potenciar el consum de música feta als Països Catalans

La plataforma MúsicaKM.0.cat compta amb més de disset llistes a Spotify

Sortegem un lot de discos Km.0

| 21/12/2021 a les 19:30h

Imatge il·lustrativa
La campanya MúsicaKm0.cat, impulsada per l'Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT) i Productors Associats de Fonogrames (PAF) pretén impulsar el consum de proximitat i fomentar, potenciar i donar suport als artistes dels Països Catalans. Així, aquest any la campanya compta ja amb disset llistes de reproducció a Spotify que engloben una gran quantitat d'estils musicals, a més de les tres playlist estrella: les novetats setmanals, els hits més celebrats i el millor d'ara i de sempre de la música en català.

NOVETATS SETMANALS
En aquesta llista, que s'actualitza cada divendres, s'hi poden trobar les darreres novetats de la música en català d'aquest any. Així, s’hi inclouen temes d’artistes de diversos estils, que van de Buhos a Rosalia, passant per La Pegatina, Ferran Palau, Flashy Ice Cream, Tesa, Alérgicas al Polen, Roger Mas Manu Guix, entre altres.



ÈXITS CATALANS
Més de 6 hores amb els hits més celebrats de la música catalana d'ara i de sempre. No hi falta "Milionària" de Rosalia, "Pa amb oli i sal" de Blaumut, "Al mar!" de Manel, "Nens del barri" de 31Fam, "No m'ho esperava" de Miki Núñez, "Corren" de Gossos, "Boig per tu" de Sau, "Estimar-te com la terra" de Ginestà, "Flor de primavera" de La Troba Kung-Fú, "L'Empordà" de Sopa de Cabra, "L'estaca" de Lluís Llach ni "Voy a celebrarlo" de Lágrimas de Sangre.



MÚSICA AMB ACCENT CATALÀ
Una llista on coincideixen els èxits catalans de sempre amb les novetats del 2021, amb més de 1.700 seguidors i quasi 150 cançons, compta amb els nous senzills de Joan DausàBlaumutSuuOques GrassesThe Tyets... i també trobem els clàssics d'Els CatarresDoctor PratsTxarangoJoan Colomo, Renaldo & Clara i molts més.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Apecat, Paf, MúsicaKm0.cat, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.