actualitat

Sortegem un lot de discos Km.0

Participa en el sorteig en col·laboració amb MúsicaKm.0 per guanyar un pack dels millors treballs de l'any de Km.0

El sorteig romandrà actiu fins al 30 de desembre

Torna Músicakm0.cat amb més hores i estils de música catalana

| 20/12/2021 a les 20:00h

Imatge il·lustrativa
Ara fa un any, el sector discogràfic, castigat per la pandèmia, es va unir per llançar la campanya MúsicaKm0.cat per potenciar el consum de música creada i produïda als Països Catalans. La iniciativa va néixer de l'Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT) i Productors Associats de Fonogrames (PAF) per impulsar el consum de proximitat i fomentar, potenciar i donar suport als artistes locals.

Així, aquest any la campanya compta ja amb disset llistes de reproducció temàtiques a Spotify que s'actualitzen regularment. Les llistes engloben una gran quantitat d'estils que es practiquen als Països Catalans, des de pop-rock a música urbana, passant per cançó d'autor, èxits de la música catalana, les últimes novetats i nadales.

Vols guanyar un lot amb els millors discos de km.0 de l'any? Enderrock i MúsicaKm0.cat t'hem preparat una selecció amb la millor música feta als Països Catalans. Per participar en el sorteig, només cal que emplenis el següent formulari abans del 30 de desembre. És necessari que segueixis com a mínim una de les llistes de reproducció de Spotify de MúsicaKm.0.
 

Les llistes de reproducció de MúsicaKm.0































Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, MúsicaKm0.cat, MúsicaKm0

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.