Estrenes

Confinaps canta els «Rastres» dels records

Estrenem el nou senzill del músic resident a Caldes de Montbui

| 20/01/2022 a les 12:00h

Confinaps
Confinaps
Confinaps és el projecte que el cantant del Masnou Francesc Aznar va arrencar durant el confinament del març de 2020. El músic feia 20 anys que no es dedicava a la composició, però l'aïllament el va animar a tornar a treure cançons amb la guitarra. Ara, envalenteix per presentar-les al públic, i nosaltres, n'estrenem una d'elles, l'acústica i nostàlgica "Rastres".


En aquesta cançó, Francesc Aznar parla dels "Rastres", aquestes marques que queden darrere de quelcom que ja no hi és i enyorem. "Una evidència d’absència", explica el músic. I és que el tema sorgeix precisament d'aquests moments en què, després d'haver-nos esforçat per superar alguna cosa del passat, ja desapareguda, aquesta torna en detalls o petits símbols que ens hi deixen de nou, encara que sigui per una estona, ancorats. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Confinaps, estrenes

COMENTARIS

Rastres

Montse grifol, 20/01/2022 a les 12:52

Preciosa melodia i lletra!

Francesc Aznar. Confinaps i Rastres

Enric Badal, 20/01/2022 a les 13:05

Experiències posades en solfa. Bona música per a comunicar amb senzillesa les pròpies reflexions. Veu i cordes personals, intimes i poderoses. Gràcies per crear la cançó i compartir-nos-la!

Nostalgia

Juan Ramón , 20/01/2022 a les 14:17

Los recuerdos indelebles, las marcas, los rastros que nos deja lo vivido, que se vuelven vívidos cuando vuelven. Y como son rastros, huellas, podemos seguirlas hacia atrás. O nos siguen ellas… El eterno flujo entre la nostalgia y la melancolía. El río que se navega en los dos sentidos de la dirección. Disfrutar de lo que queda de todo, y aprovecharlo para mirar hacia atrás y hacia adelante. Bien hecho, “Grancesc”.

Rastres

Montse grifol, 20/01/2022 a les 23:42

Preciosa melodia i lletra!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.