ESTRENES

La nit salvatge de Fauna

Estrenem en primícia «Diga-li», el nou avançament del pròxim àlbum del grup

| 23/02/2022 a les 11:20h

Fauna
Fauna
Fauna està disposat a viure la vida intensament, a viure-la com si aquesta fos l'última nit. Aquesta és l'essència de "Diga-li", una cançó que avui estrenem en exclusiva i que compta amb la col·laboració de Xevi Abril, el cantant de Pelat i Pelut. La peça avança el segon disc del grup, L'última nit (Coopula, 2022), que veurà la llum el pròxim 4 de març.


"Balla, crida, diguis el que vulguis dir i a qui li vulguis dir perquè pensa que avui pot ser el teu últim ball". Així resumeix el cantant de Fauna, Manu Brufau, el missatge de "Diga-li", una cançó que reivindica ser un mateix a ritme de rumba. El tema ha estat enregistrat per Carlos Avatar a El Tercero Studios i el videoclip que l'acompanya l'ha gravat Ismael Boldú pels carrers del Pla d'Urgell, amb la participació de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa i els Saltimbankis de Bellvís.

Fauna ja no és Fa1na. Aquesta actualització no només és una qüestió de 'branding', el grup presenta una nova etapa amb nous membres i nous instruments, per fer el pas de la rumba a la fusió. Tornen amb un àlbum sota el braç, escrit i treballat durant la pandèmia i carregat de missatges enèrgics i superació, L'última nit. Fauna –amb l'anterior nom, Fa1na– forma part de la creixent escena de les Terres de Ponent, recollida al segon volum del disc recopilatori Estrats: Sons de Ponent 2 (AutoEditarte, 2020).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, lleida, estrenes, Fa1na, fauna, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.