verkami

L'univers musical de Namina agafa embranzida amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

L'artista catalanobrasilera engega una campanya per poder publicar en format físic el quart disc

El sextet penedesenc Bandau busca micromenatge per finançar l'EP debut

| 22/01/2022 a les 14:00h

Namina
Namina | Pep Gol
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: el quart disc de la cantant catalanobrasilera Namina i l'EP debut de la banda penedesenca Bandau

NAMINA
La cantant barcelonina d'ascedència brasilera fa 2 anys que cuina a foc lent el quart treball, Un udol. El disc, conformat per sis cançons pròpies i sis versions, s'enriqueix de poemes musicats i composicions a múltiples mans, mentre defuig encasellar-se en algun estil musical en particular.


Per a poder tirar endavant l'edició en físic del disc, Namina ha llençat una campanya de mecenatge a Verkami. Les contribucions, que poden ser de diferents quantitats, seran obsequiades amb diverses recompenses, com ara l'edició del disc en físic o un concert privat. BANDAU
El sextet penedesenc va néixer durant el 2020 amb la voluntat d'homenatjar la nova cançó i Els Setze Jutges. Ara, després de l'aturada forçada per la pandèmia, Bandau vol publicar l'EP debut amb un lema clar: "cremant les promeses de governs ingovernables", una consigna que té com a objectius defensar la llengua, la cultura i la música catalana.


Per a poder assumir tots els costos de la producció del treball, Bandau ha decidit iniciar-se a Verkami per a poder finançar el seu disc. Totes les aportacions que rebi la banda seran agraïdes amb diferents recompenses, com ara una samarreta, una bossa o una dessuadora.
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, bandau, verkami, namina

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.