estrenes

L'amor pot ser una lluita desigual

Estrenem el nou clip de Reïna, «Ja m'és igual»

Reïna: «La paraula 'amor' ens defineix, però és un 'amor' amb ironia»

| 25/01/2022 a les 08:30h

Reïna
Reïna
A principis d’aquest curs, just començat setembre, el quartet manacorí Reïna mostrava la delicadesa de les seves melodies pop i la desolació de les seves lletres ‘d’amor’ en un debut ple de geni i geniades: Arts marcials (U98, 2021), enregistrat a Bucbonera Studios i produït per Lluís Cabot. Un dels temes que configuraven aquest primer llarga durada del grup guanyador del Sona9 2020 era “Ja m’és igual”, que s’ha convertit en una de les peces més escoltades de la banda a Spotify. Ara, aquella melodia esdevé també imatge amb un videoclip que avui estrenem en primícia.


“Ja m’és igual” és potser de les cançons més crues, i alhora dolces, del disc. L’amor que vertebra l’àlbum –un amor irònic, “mal duit”, explicava el guitarrista Pere Amer en una entrevista-, s’enfunda aquí en una història tan impossible com desesperada i desesperant. A la cançó, la veu càlida i dolça de Carme Vives canta els punyents sentiments de l’estimar en i des de la soledat: “tenc es cor esbraonat d’estimar-te tant, de sentir-te tan distant, tot i estar a mig metre”. I com aquests porten a la “lluita desigual: sa des meu pensar contra es meu estimar”.

El realitzador Albert Capó ha estat el responsable de donar vida a aquests versos en un videoclip d’estètica minimalista i un punt vuitantera. Amb cura i atenció els detalls, el videoclip mostra en uns breus tres minuts i escaig tant la banda com la parella que protagonitza “Ja m’és igual”. La parella en qüestió l’interpreten Salahddin Tarki i Victoria Hale, que dansen, s’entrellacen, es fan mal i se separen, sense ordre ni concert, com passa en una relació tortuosa i ‘mal duita’.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Reïna, videoclips, estrenes

COMENTARIS

Si

Anònimjjaume, 25/01/2022 a les 21:46

Molt bó

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.