estrenes

Quatre, tres, «Dos».... Marco Pompero!

Estrenem el nou audiovisual del músic alcoià, que avança un dels EP de culminació de la seva tetralogia conceptual

Marco Pompero: «Necessitava fer una mica d'introspecció per a donar-me coherència»

| 02/02/2022 a les 13:00h

Marco Pompero
Marco Pompero
Després del Quatre (La Fera CC, 2021) i del Tres (La Fera CC, 2021), és clar que ve el “Dos”. Per culminar la progressió, Marco Pompero prepara per enguany els EP Dos i Un -també editats per La Fera CC-, que tancaran aquesta tetralogia musical conceptual que el músic alcoià va encetar durant el confinament, el 2020, i que s'aplegarà a 10 (La Fera CC, 2022). Avui, estrenem la primera pista de Dos.
 

“Dos” són quasi vuit minuts i escaig de trànsit experimental que se situa en el folk-rock banyat de psicodèlia, per derivar cap a una embranzida canyera final. El trànsit pren encara més presència amb els clarobscurs que pinten l’escena en l’audiovisual, que mostra Pompero i banda (Andreu Vidal al baix i Dani Serra a la bateria) tocant en directe la cançó als Estudis 14.
 
El tema parla dels “dos”: d’una relació intensa entre dues persones que s’estimen i s’odien, i s’abracen i se senten. Vuit minuts on caben tots aquests sentiments, que es barregen i ballen en una atmosfera creada per a ells. Les últimes cançons de la tetralogia, explica Pompero, “miren d’arribar a l’origen de l’anhel de felicitat intrínseca de l’ésser humà. Faig un exercici de consciència individual, perquè si no et coneixes bé, no pot funcionar el col·lectiu”. La mescla i el màster de la cançó han estat de nou a càrrec del ja habitual Blai Antoni Vaño.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, estrenes, Marco Pompero, edrvalencia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.