actualitat

Enderrock Sona de febrer amb Ginestà i Ven'nus

Dimecres 23 de febrer presentem el número 327 d'Enderrock amb una entrevista i 'showcase' acústic del duet de santandreuenc

A més, escoltarem en directe 'El naixement', el nou treball de l'artista sabadellenca

| 07/02/2022 a les 15:00h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dimecres 23 de febrer (s'havia de celebrar inicialment el dimarts 15 de febrer), Ginestà i Ven'nus ens acompanyaran en l'Enderrock Sona de febrer per mostrar-nos en directe els respectius treballs. El showcase -que també es podrà seguir en streaming- començarà a les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 327 d'Enderrock, que compta amb Ginestà en portada.

A les 19h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30h començarà l'Enderrock Sona de febrer amb la sabadellenca Ven'nus, que presentarà el seu primer disc El naixement (Halley Records, 2021). Tot seguit, el duet barceloní Ginestà ens parlarà de Suposo que l'amor és això (Kasba Music, 2022), el seu nou treball del qual, a més, interpretarà en directe algunes peces en format acústic.

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, actualitat, ginestà, ven'nus

COMENTARIS

Cançons escrites amb el cor

Arnau Querol, 08/02/2022 a les 13:06

Ens encanta escoltar frases sinceres, veritats sobre la quotidianitat, enamorar-nos amb les lletres i ballar amb les seves melodies.
El futur del panorama musical en català. Ginestà.
La nova manera de viure l’amor.
Gràcies per l’oportunitat. Ens encantaria a la meva parella i a mi.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.