Sona9

El Sona9 està de festa

Dijous 17 de març, doble concert de presentació de la 22a edició del Sona9

Hi actuaran Reïna i Dan Peralbo, els guanyadors de les dues darreres edicions del concurs

Dan Peralbo, guanyadors del 21è Sona9

| 11/03/2022 a les 12:00h

Imatge il·lustrativa
L'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm acollirà la festa del Sona9 2022 amb les actuacions dels guanyadors de les dues darreres edicions del concurs: Reïna i Dan Peralbo. L'acte, que servirà per donar el tret de sortida al Sona9 d'enguany, se celebrarà el proper dijous 17 de març a les 20h. Pots venir a gaudir-ne en directe demanant aquí les teves invitacions.

Reïna, guanyadors del Sona9 2020 presentaran el seu primer disc de nou a Barcelona. El quartet de Manacor mostrarà en aquest concert els temes d’Arts marcials (U98 Music), una col·lecció de cançons marcades per un pop de cambra, intimista i elegant. Per la seva part, Dan Peralbo, reconvertit en Dan Peralbo i El Comboi, es troba en plena producció del seu disc gravat a Bucbonera Studios, i aquest concert serà una bona oportunitat per conèixer-ne les noves cançons. El quartet de Torellò oferirà ben segur una bona descàrrega de power-pop guitarrer. 

Com ho podré seguir?
Amb entrada gratuïta, les invitacions dobles per assistir al concert de presentació de la 22a edició del Sona9 es poden aconseguir AQUÍ. A més, també es podrà seguir tota la presentació en streaming a través d'Enderrock.cat

IMPORTANT:
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sona9, Sona9 2022, Reïna, Dan Peralbo, actualitat, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.