ACTUALITAT

The Indian Runners celebra 10 anys amb La Ludwig Band, La Sentina i Remei de Ca la Fresca

Aquest divendres 18 de febrer es farà el concert de celebració a La Capsa (El Prat de Llobregat)

| 17/02/2022 a les 19:30h

La Ludwig Band
La Ludwig Band | Juan Miguel Morales
Ara fa tot just 10 anys, naixia el segell The Indian Runners. Per celebrar aquesta dècada de trajectòria, ha organitzat diversos actes. El primer serà aquest mateix divendres 18 de febrer a les 22 h a La Capsa (El Prat de Llobregat), en un concert amb tres grups del segell que recentment han publicat un àlbum.

The Indian Runers va néixer el 2012 amb el pop-rock experimental de La Sentina. 10 anys després el grup serà al concert d'aniversari per interpretar Brutalismes (The Indian Runners, 2021). El 'segon millor grup d'Espolla', La Ludwig Band, hi durà en directe La mateixa sort (The Indian Runners, 2021), que els ha valgut el millor disc de l'any dels Premis Enderrock de la Crítica 2022. També actuarà la banda arbucienca Remei de Ca la Fresca, semifinalista del Sona9 2020, que hi mostrarà el seu debut discogràfic.
 

The Indian Runners és el segell de música independent de l'Associació Cultural Indian Runners, que "promou l'activisme musical, els principis de l'autogestió i la igualtat de gènere en l'escena". L'associació sense ànim de lucre aposta per un funcionament horitzontal, una participació més inclusiva i maneres de fer alternatives a les regles dels mercats. Entre la família de The Indian Runners, s'hi compten també els grups Tarta Relena (desè millor disc de l'any segons la crítica dels Premis Enderrock 2022, amb Fiat Lux), Vàlius, Gebre i Súper Gegant.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sector musical, actualitat, The Indian runners, Tarta Relena, la ludwig band, La Sentina, Actualitat, Remei de Ca la Fresca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.