Estrenes

La veu que celebren Lia Sampai i Adrià Pagès

Estrenem en primícia el videoclip d'«Orfeu», una musicació que fa el duet del poema homònim de Vinyoli

Lia Sampai propicia el retorn d'Orfeu

| 21/02/2022 a les 14:00h

Lia Sampai i Adrià Pagès
Lia Sampai i Adrià Pagès
Després de publicar el segon treball Amagatalls de llum (Microscopi, 2021), la cantautora Lia Sampai i el guitarrista Adrià Pagès van iniciar una campanya de micromecenatge per poder realitzar dos videoclips pels senzills “Orfeu” i “Tornar”. Avui n'estrenem en primícia el primer, "Orfeu", una adaptació que fa el duet de l'obra homònima del poeta barceloní Joan Vinyoli. 


La cantautora amb la seva veu dolça, ferma i transcendent dona vida als versos de Joan Vinyoli. Al costat de Pagès, i per plasmar l’orfisme i la força de la poesia, aposta per interpretar l’obra a través d’un estil folk. En la peça, la veu de Sampai ara es duplica per jugar a fer harmonies i cors, ara es converteix en rapsoda. Mentrestant, Pagès va enfilant un hipnòtic puntejat de guitarra, que pren una dimensió quasi tribal quan s'hi sumen les percussions de Pau Romero (productor de la cançó).
 
En el videoclip del tema, dirigit per Miriam Lázaro i Berta Molina, es mostra de manera intercalada un cavall salvatge i una dansa terrenal que interpreten, a més de la mateixa Sampai, Ariadna Estivill, Lúa Cárdenas, Laia Tatjé i Anna Rosell.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Lia Sampai, estrenes, estrena, adrià pagès

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.