Festivals

Anna Andreu, Stay Homas i Els Catarres seran a la 15a edició de Portalblau

El festival amplia dates i se celebrarà del 26 de març al 15 d'agost

| 31/01/2022 a les 17:00h

Stay Homas
Stay Homas | Xavier Mercadé
El festival Portalblau, localitzat a l'Escala, anuncia la 15a edició amb un gran nombre de propostes artístiques entre el 26 de març i 15 d'agost. Enguany el festival comptarà no només amb música sinó també amb actuacions teatrals, de poesia i dansa, amb exposicions, xerrades i circ. Ja s'han anunciat les primeres confirmacions de l'edició, entre les quals destaquen noms com els d'Anna Andreu, Stay Homas i Els Catarres.

A l'espai de l'Alfolí de la Sal, la cantant de pop rural Agnès Algueró inaugurarà el festival presentant-hi el seu disc debut Bosc endins (U98 Music, 2021), el 26 de març. El 30 d'abril, al mateix espai, el Sextet Gerió oferirà un recital dedicat al centenari d'Ástor Piazzolla, un compositor i bandoneonista argentí que va revolucionar el tango. En aquest mateix emplaçament hi actuarà també la vallesana Anna Andreu, que amb Marina Arrufat presentarà el 14 de maig el seu nou disc La mida (Hidden Track Records, 2022).

Al Jardí Clos de Pastor hi arribarà, el 24 de juliol, la proposta internacional de la parisenca Dafné Kritharas, que actuarà per primera vegada al país presentant Varka (Lior éditions, 2021), un disc on canta sobre l'exili en grec, espanyol, francès, bosnià i turc. En el mateix espai, el dia 31 de juliol hi haurà l'actuació de la poetessa Míriam Cano, que narrarà la seva traducció de Maggie Nelson sobre el poemari Bluets (l'Altra Editorial, 2021).

Al Forum Romà d'Empúries actuarà, per primera vegada al festival, el grup barceloní Stay Homas, que presentarà el 12 d'agost les seves noves cançons. L'endemà serà el torn d'Els Catarres, que tornen als escenaris després de dos anys d'aturada amb un cinquè àlbum.
 

Portalblau Foto: Sergi Paramès

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Portalblau, Anna Andreu, Stay Homas, Els Catarres

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.