estrenes

Entre Lal'Ba i Adrià Salas, pren un «Foc» de passió

Estrenem el nou tema del trio d'Olesa de Montserrat amb el cantant de La Pegatina

Finalista al Sona9, la banda interpretarà «Foc» en directe a la gala dels Premis Enderrock

Una vintena d'artistes estrenaran cançons a la gala dels Premis Enderrock 2022

| 02/03/2022 a les 11:00h

Lal'Ba
Lal'Ba | Arxiu
El trio d'Olesa de Montserrat Lal'Ba va ser un dels projectes finalistes en la darrera edició del concurs Sona9. Avui estrenem el seu nou senzill, al costat d'Adrià Salas (La Pegatina), que la banda interpretarà en directe demà a la gala de lliurament dels Premis Enderrock 2022: "Foc".



Esteu a punt de debutar amb el primer treball, després del vostre pas pel concurs Sona9. Què està suposant aquest trajecte per vosaltres?
Estem vivint un procés bonic, però, alhora, complicat. Estan essent dies de plantejar-nos moltes qüestions que de mica en mica anem responent i ens ajuden a fer que el projecte prengui forma. Per nosaltres és una aventura que comença i ens la prenem amb molta il·lusió, motivació i ganes de treballar. Estem molt contentes de les oportunitats que estem tenint i tenim molta música i moltes ganes d'ensenyar-la.
 
La vostra proposta combina el reggaeton amb el pop -en el cas de "Foc"- 'romàntic'. Com feu casar aquests dos vessants?
Gran part dels nostres referents musicals provenen d’aquests dos estils. És per això que a l’hora de produir les cançons, aquesta mescla surt de forma espontània. Tenim ganes de fer una música actual amb la nostra personalitat.
 

Lal'Ba amb Adrià Salas Foto: Arxiu

 
En aquest tema col·laboreu amb Adrià Salas. Com ha sorgit?
Vam decidir escriure-li per explicar-li el nostre projecte i proposar-li si volia fer una col·laboració amb nosaltres. Ell de seguida ens va contestar i es va mostrar molt proper i amb moltes ganes de participar. Li vam enviar la proposta de la cançó i ens vam posar a treballar. Estem molt contentes amb el resultat obtingut i, sobretot, agraïdes amb l'Adrià, que des del primer moment s'ha mostrat molt predisposat.
 
Quin rol pren Salas en el diàleg amorós que establiu en la cançó? En cert moment, sembla que actuï com una mena de narrador omniscient.
No, Salas reforça el missatge i el contingut de la cançó, ja que canta en primera persona. Així, aconseguim que el concepte de la cançó sigui comunicat de manera més directa.
 
Què ens podeu avançar de la versió que fareu en directe a la gala dels Premis Enderrock?
La versió que farem en directe és bastant fidel a la versió enregistrada a l'estudi. Tot i això, hi haurà alguns canvis que creiem que la faran més atractiva de cara a la gala.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, entrevistes, Lal'Ba, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.