Estrenes

Sílvia Tomàs es pregunta «Fins quan?»

Estrenem en primícia l'avançament del nou disc de la cantant, 'Jaulas abiertas'

Les gàbies obertes de Sílvia Tomàs

| 04/03/2022 a les 13:30h

Sílvia Tomàs Trio
Sílvia Tomàs Trio
L'octubre de l'any passat, Sílvia Tomàs Trio llençava un projecte de microfinançament a través de la plataforma Verkami per poder assumir els costos del seu proper treball, Jaulas abiertas (Coopula, 2022). Un mes després, el trio de la cantautora barcelonina assolia l'objectiu econòmic amb un total de 185 aportacions i podia començar a dur a terme la producció del disc. Avui, us avancem en primícia "Fins quan?", un dels temes inclosos en aquest nou treball.


"Fins quan?" fa una dura crítica als estaments de poder i la seva capacitat d'esclavatge i manipulació de la societat. Amb un cant potent, sentimental i ple de ràbia, la cantautora barcelonina exclama "quanta violència més necessitem per a veure que el terrorisme està en el poder?", emfatitzant la manca d'humanitat que impera en l'actualitat. En definitva, Tomàs es qüestiona fins on i fins quan la societat està disposada a alimentar i perpetuar un sistema perversament injust que parasita del dolor aliè. 

El videoclip, dirigit per Eduardo Laborda, posa èmfasi en el relat de la veritat i la construcció de la realitat de la televisió i els mitjans de comunicació. Abduïts davant la pantalla, Sílvia Tomàs clama al voltant de la incapacitat de la seva família per veure més enllà i descobrir la veritat pròpia per ells mateixos, fins que acaben llançant i destruint el televisor.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Sílvia Tomàs Trio

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.