Verkami

Les gàbies obertes de Sílvia Tomàs

Sílvia Tomàs Trio inicia un micromecenatge per finançar el seu quart treball d'estudi, 'Jaulas abiertas'

La cantautora Miona vol recaptar fons per fer realitat el seu segon disc 'Vaivén',

| 02/10/2021 a les 14:00h

Sílvia Tomàs
Sílvia Tomàs
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: Jaulas abiertas, el quart àlbum d'estudi de Sílvia Tomàs Trio i el segon treball de Miona, titulat Vaivén.

SÍLVIA TOMÀS TRIO
La cançó d'autor de Sílvia Tomàs es reencarnarà en una quarta entrega discogràfica amb la col·laboració de dues de les seves fidels amistats musicals: Mateo Martínez a la guitarra flamenca i Guillem Boada als teclats. El trio vol fer realitat Jaulas abiertas, un conjunt de 9 cançons que miren al món des de la gàbia en la qual vivim ancorats, però que, a vegades, també serveix com a refugi propi.


Per tal que aquestes noves peces vegin la llum, Sílvia Tomàs ha iniciat una campanya de micromecenatge a través de Verkami, amb què aspira a pagar part dels costos de gravació i producció de l'enregistrament i la maquetació i impressió dels discos. La cantant barcelonina ha dissenyat diversos plans amb contribucions ben diferents i recompenses ben variades com el mateix disc, un pòster, la trilogia dels seus discos anteriors o, fins i tot, que musiqui el teu propi poema o un concert en solitari exclusiu. MIONA  
Miona entén la vida com un canvi constant i continu on l'ambivalència està sempre al descobert. Amb aquesta premissa, la cantautora de Cantonigròs prepara un segon treball en solitari, titulat Vaivén, per reflectir aquest balanceig que és la vida. El disc és un viatge d'onze cançons pròpies que obren la porta al món interior de Miona i que cerquen el vincle amb la natura i la feminitat.


La cantautora està cercant finançament extern per poder assumir la totalitat dels costos del projecte. I és per aquest motiu que s'ha decidit per començar aquesta campanya de Verkami. Aquest finançament es destinarà de forma principal a l'enregistrament, mescla i masterització del treball així com a part de la distribució en format físic, o fins i tot un videoclip. Quant a les recompenses, i segons l'aportació, els micromecenes podran optar al llibret del disc, agraïment als crèdits, descàrrega en primícia del disc en digital, o, fins i tot, per aquells mecenes més generosos, dues entrades per un concert íntim de presentació i una bossa de tela amb l'art del disc, a més de l'àlbum en format físic.
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, Sílvia Tomàs Trio, Miona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.