Estrenes

Els membres de Pèl de Gall somien «Junts»

Estrenem en primícia el nou senzill de la banda menorquina

| 07/04/2022 a les 10:00h

Pèl de Gall
Pèl de Gall
Des del 2008, el quintet menorquí de rock festiu Pèl de Gall viatja pel territori balear, valencià i català presentant el seu directe -que els va valdre el Premi Enderrock de la Música Balear de 2021 a millor directe confinat-. Ara fa ja un parell d'anys que el grup va publicar el seu darrer disc d'estudi, A sa vostra salut (RGB Suports), però ara ja tornen a mostrar noves cançons. Avui estrenem en primícia una d'elles, “Junts”, un tema on el grup mostra un estil fresc i innovador. 

La cançó “Junts” parla de l’amor i l’amistat i de viure la vida sempre al màxim i gaudir-la. “Saps que ara i aquí és es moment, no deixis passar aquest tren; es nostro viatge és imminent”, versa la lletra. Musicalment, en aquest nou senzill la banda empren un viratge sonor que l'apropa al pop i, a més, incorpora sons electrònics.
 
Al videoclip, Pèl de Gall personifica l’amor i amistat a través d’una parella i una colla d’amics que, al final del tema, es troben tots en una festa amb el grup. Les escenes s’han gravat per diferents llocs emblemàtics de Menorca com la zona de Cavalleria, La Mola, la finca S'Ullestrar i l'hotel Llucasaldent Gran. L’obra audiovisual ha estat dirigida i editada per Creative Films i el tema ha estat produït i masteritzat per David Rosell i Juanjo Muñoz. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Estrenes, Pèl de Gall, estrenes, edrbalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.