ESTRENES

Mama Dousha canta a «Billy Joe» per mantenir la il·lusió per fer cançons

Estrenem en exclusiva el nou senzill del cantant barceloní

El Mama Dousha més natural es mostra entre plàtans

| 10/03/2022 a les 10:00h

Mama Dousha
Mama Dousha
Què passaria si un dia Billie Joe (líder de Green Day) perdés la il·lusió i les ganes de fer música? Mama Dousha -classificat al Sona9 2021- li escriuria una carta d'autoajuda en forma de cançó, per mantenir la insistència per continuar creixent en el món de la música sense perdre la il·lusió dels orígens. Així ho explica en el seu nou senzill que avui estrenem en primícia, "Billy Joe".


"La cançó parla de com els artistes, de vegades, ens podem obsessionar a trobar un reconeixement o una fama que ens pot fer perdre el nord", relata el mateix Mama Dousha, "oblidant-nos de la veritable raó per la qual creem i desviant-nos del motiu principal pel qual ho fem, que no és cap altre que trobar la felicitat en el sol fet de fer-ho". Mesclada i masteritzada als estudis The Groove, sota la producció artística de Scotty DK, "Billy Joe" manté la característica sonoritat de pop urbà del músic, amb bases electròniques però amb una estructura més pròpia de les cançons pop.

El videoclip de la cançó, realitzat per la productora Agost films, reflecteix el paral·lelisme que es pot establir en el món de l'esport amb un jugador de vòlei que, en l'obsessió per esdevenir professional, ha perdut. Un tema, com és habitual, amb un punt autobiogràfic, ja que Bruno de Fabriziis [Mama Dousha] va fer les primeres passes en el món de la música en grups de versions i de rock, com rememora a la cançó: "recorda d'on venen les ganes, no oblidis quan tenies quinze anys, tocant Green Day de matinada".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, estrenes, Mama Dousha

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.