actualitat

Enderrock Sona Especial Escena Balear amb Cabot i Maria Hein

Dijous 7 d'abril presentem el número 332 d'Enderrock amb un concert d'un dels grups que en protagonitzen la portada, Cabot

A més, escoltarem en directe el nou treball de la cantautora felanitxera, 'Continent i contingut'

Suu, Antònia Font i Cabot són portada dels dos números d’Enderrock d’abril

| 31/03/2022 a les 18:30h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dijous 7 d'abril, Cabot i Maria Hein ens acompanyaran en l'Enderrock Sona d'abril - Especial Escena Balear per presentar-nos els respectius treballs. El showcase –que també es podrà seguir en streaming– començarà a les 19:30 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 332 d'Enderrock, que, dedicat a l'escena illenca, compta amb Cabot i Antònia Font en portada. Per poder gaudir de l'acte de manera presencial, amb un/a acompanyant, cal omplir una inscripció prèvia.

A les 19 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30 h començarà l'Enderrock Sona amb el concert de Maria Hein, que mostrarà en directe el seu Continent i contingut (Hidden Track Records, 2022). Tot seguit, el grup de Marratxí Cabot presentarà a Barcelona, per primera vegada, el seu Ofici (Produccions Blau, 2022).

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
 
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, Cabot, Maria Hein, actualitat, edrbalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.