Estrenes

Lluc es queda pensant en el «Temps perdut»

Estrenem en exclusiva el nou videoclip del cantant de Santa Maria de Palautordera

Aquest senzill és el primer avançament del seu primer àlbum

| 20/01/2022 a les 10:00h

Lluc
Lluc
Dins la nova onada d'artistes de música urbana, hi ha un nom ras i curt que s'ha anat fent el seu lloc en els últims dos anys. Es tracta del jove artista del Baix Montseny, Lluc (Massaviu). Després d'un primer treball -De x vida (autoeditat, 2020)-, el cantant ha anat traient diversos senzills tant en solitari, com col·laborant amb artistes com Pol BordasChill CIglú i Pegi 21. Ara, anuncia la sortida d'un nou àlbum que editarà el segell Delirics. N'estrenem el primer senzill en exclusiva: "Temps perdut (2034)".


En aquesta cançó, Lluc narra un retrobament fictici amb un primer amor. "És una lletra amb la qual empatitzo per la situació familiar que tenia en aquell moment i situacions del meu cercle proper", explica el cantant. "Aquesta cançó neix a casa meva un dia amb en Miki Lloret [director creatiu del projecte] quan estàvem fent les maquetes del nou disc. Com l'àlbum parla molt sobre fer-se gran, la joventut i els primers amors, vam escriure sobre una parella que ho deixen de joves i es retroben per casualitat al cap de molts anys, concretament l'any 2034, quan cadascú ja ha fet la seva vida". 

Pel que fa a la música, la producció de Biel Colomer (Socunbohemio, Ariox, Moli) ha comptat amb un sampleig pop de la cançó "060" del grup Iglú, amics de l'artista i dels membres del projecte. "Feia temps que teníem tots la idea de samplejar algun dels grups del nostre cercle proper i a en Biel se li va acudir que la intro de "060", que acabava de sortir en aquell moment, lligava a la perfecció", declara Lluc. "La primera versió de la cançó, feta sobre un beat de Dr1u, era molt més trap i amb un so molt diferent de l'actual, i ens va semblar més interessant optar per un ritme més electropop, que semblava encaixar perfectament amb la tornada". 

La idea del videoclip, dirigit per Marc Esquirol, vol plasmar el mateix que la lletra: la trobada de l'amor en dues generacions, quan són joves i en ser més adults. "Hem decidit fer-ho explícit perquè la gent pugui veure plasmat en vídeo el que parlem en la cançó i es vegi clara aquesta idea de nostàlgia en mirar al passat".

"Temps perdut (2034)" se centra en la nostàlgia, com també ho fa l'àlbum on s'inclourà, el qual comptarà amb diverses col·laboracions. Amb aquesta tropa han creat tota una fusió sonora, el pop-urbà, cosa que ja deixa endevinar els fonaments del projecte de Lluc: una mescla entre la sensibilitat de mirar enrere i de tirar endavant amb ambició.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Delirics, Lluc, Massaviu, entrevistes, estrenes, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.