Festival

Suu, Tribade i Emlan, entre els 26 artistes seleccionats per Girando por Salas

El cartell del cicle compta amb 26 artistes que giraran per diferents sales de l'Estat espanyol

Suu, 31Fam o Meritxell Neddermann han estat seleccionats per Girando Por Salas

| 25/04/2022 a les 10:00h

Suu
Suu | Juan Miguel Morales
Girando por Salas ja ha fet públic el cartell, compost per 26 músics, entre ells la cantautora barcelonina Suu, la formació de rap transfeminista Tribade o el músic lleidatà Emlan. Cadascun dels artistes rebrà una una ajuda econòmica per poder dur a terme els concerts del cicle, que es faran fora a diferents comunitats autònomes. Aquesta iniciativa ha nascut de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música del ministeri de Cultura i Esport i hi col·laboren les entitats de la Federació Coordinadora del Circuit de Músiques Populars. 
 
El cicle té l’objectiu de promocionar artistes emergents de la música actual. En aquesta dotzena edició de Girando por Salas s’han presentat 908 artistes –que compleixen amb les condicions de la convocatòria–, un nombre més gran que en les edicions anteriors. Entre els 26 artistes seleccionats que giraran per l’Estat espanyol, s'hi troba també Koko Jean & The Tonics; la banda eivissenca Joven Dolores; el quintet valencià Santero y Los Muchachos; el barceloní Vic Mirallas; el duet Salazar -que formen la salmantina d'origen gitano, Bego Salazar, i el pianista de Sant Feliu de Guíxols, Xavi Lloses-, la banda de Navarra de música electrònica Zetak, o el grup gallec A Banda da Loba.

Fent referència a les inscripcions de les sales, són 207 d'arreu de l'Estat espanyol les que acolliran els artistes i les bandes seleccionades. De Catalunya s’han inscrit 18 sales, entre les quals, La Nau (Barcelona), sala Wolf (Barcelona, l’Espai Orfeó (Lleida), Sunset Jazz Club (Girona) i sala Zero (Tarragona).
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festival, suu, tribade, emlan, girando por salas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.