festivals

Figueres torna a ressonar amb l'Acústica

El festival empordanès arrenca dijous amb el seu format habitual i amb noms destacats com Oques Grasses, Sopa de Cabra o Mariona Escoda

L'Acústica torna i ho fa amb Oques Grasses, Sopa de Cabra i Clara Peya

| 30/08/2022 a les 13:30h

Oques Grasses a l'Acústica 2019
Oques Grasses a l'Acústica 2019 | Xavier Mercadé
Dijous arrenca l'Acústica a Figueres deixant enrere el format pandèmic de les Nits de l'Acústica i recuperant el festival habitual. Amb més d'una trentena de propostes, l'Acústica prendrà els carrers i places del centre de la ciutat oferint quatre dies de música en directe de franc, entre l'1 i el 4 de setembre.

La jornada inaugural comptarà amb els concerts de La Ludwig BandDoctor Prats i Clima a la plaça Catalunya. Divendres, per la seva banda, es viurà una de les jornades més intenses amb Sopa de Cabra -que es troba en la recta final de la seva gira commemorativa en motiu del 30è aniversari de l'àlbum en directe Ben endins (Salseta Discos, 1991)- i Els Catarres a la Rambla; Ptazeta Lal'Ba a la plaça Catalunya, i Maria Jaume, Clara Peya i Sexenni a la Plaça de la Palmera.

L'altre dia de màxima activitat serà dissabte amb els concerts d'Oques Grasses, The Tyets i Joan Dausà a la Rambla; Delafé y la Flores Azules, La Fúmiga, Dan Peralbo i el Comboi i Albert Planadevall a la plaça Catalunya, i El Petit de Cal Eril, Ariox, Habla de Mí en Presente i Onniria a la plaça de la Palmera. Finalment, el diumenge certificarà la cloenda de l'edició d'enguany amb el concert de Mariona Escoda -guanyadora d'Eufòria- a la Rambla, que va ser anunciada al cartell ara fa tot just una setmana.

A més, aquesta tornada a la normalitat també incorpora altres iniciatives a la programació. Per una banda, es recupera l'Acustiqueta, que oferirà dos concerts enfocats al públic familiar: el de Xiula el divendres a la plaça Catalunya i el de l'Orquestra Di-Versiones el diumenge. Per l'altra, es farà també una programació d'artistes emergents de música urbana, que tindrà lloc el divendres 2 amb les actuacions de Marken Row, Habibi, Killu'Katala i Haly.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, actualitat, acústica 2022, festival, acústica

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.