LLISTES

Quines han estat les cançons més radiades de l'últim mes?

«Animals» d'Els Catarres, «Here2Play» de Stay Homas i «Com una bala» d'Itaca Band encapçalen la llista

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre l'11 de març i el 14 d'abril

| 26/04/2022 a les 09:30h

Els Catarres
Els Catarres | Michal Novak
L’Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català. 

Per quart mes consecutiu, una cançó d'Els Catarres encapçala la llista de les més punxades a les ràdios catalanes, aquest cop amb "Animals". La segueix de ben a prop "Here2Play" de Stay Homas, que salta de la vint-i-dosena a la segona posició, mentre que "Com una bala" d'Itaca Band es manté a les primeres posicions i completa el podi d'aquest mes.

Més enllà del TOP3, "El que vull" de Blaumut es manté quart per segon mes consecutiu així com "Elefants" d'Oques Grasses roman en la cinquena posició. Mentrestant, "Que vingui algú" de Joan Dausà baixa fins a la sisena posició i "Com dues gotes d'aigua" de Manu Guix irromp directament en setè lloc. Altres cançons es mantenen amb alts i baixos al TOP15: "No en tens prou" de Joan Masdéu (10è), "Tot és més fàcil" de Sara Roy i Miki Núñez (12è), "Una cançó" de Julen (13è), "L'orquestra del Titànic" de La Fúmiga (14è) i "Per què no balleu?" de Vienna i Adrià Salas (15è).

Finalment, perden pistonada "Somni" de Ginestà, que baixa dues posicions; "Diamants" d'Els Catarres, que en perd set; "T'he trobat a faltar" de Buhos i En Tol Sarmiento, que passa de la segona a la quinzena posició, "Fa Calor" d'Habla De Mí En Presente, que passa del número nou al vint-i-tres; i "Ho tenim tot" de Joan Dausà, que baixa de la desena a la penúltima posició. Per la seva banda, s'incorporen a la llista del TOP30 "El teu amor" de Koers, "La solució" de Guineu, "Com el mar" de Romà Oliver, "Fills del mar" de Miquel Abras amb Sergio Dalma, "A poc a poc" de Doctor Prats i "De l'1 al que" de The Tyets

 
Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, Itaca Band, Stay Homas, llistes, Els Catarres, APECAT

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.