Llistes

Quines han estat les cançons més radiades del darrer mes?

«Diamants» d'Els Catarres, «T'he trobat a faltar» de Buhos i En Tol Sarmiento i «Que vingui algú» de Joan Dausà encapçalen la llista

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre l'11 de febrer i el 10 de març

| 23/03/2022 a les 18:45h

Els Catarres
Els Catarres | Michal Novak
L’Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català. 

Per tercer mes consecutiu, "Diamants" d'Els Catarres és la cançó més punxada a les ràdios catalanes. La segueix de ben a prop "T'he trobat a faltar" de Buhos i En Tol Sarmiento, que també acumula tres mesos al segon lloc, mentre que "Que vingui algú" de Joan Dausà completa el podi com una de les grans novetats de la llista d'aquest mes.

Més enllà del TOP3, escalen posicions "El que vull" de Blaumut -que se situa quart- o "Elefants" d'Oques Grasses, però sobretot destaquen la gran quantitat de cançons que apareixen al TOP15 per primer cop: "Com una bala" d'Itaca Band (6è lloc), "Somni" de Ginestà (7è), Fa Calor d'Habla De Mi En Presente (9è), "Per què no balleu?" de Vienna i Adrià Salas (12è), "Una cançó" de Julen (13è), "No en tens prou" de Joan Masdéu (14è) i "L'orquestra del Titànic" de La Fúmiga (15è). Finalment, perden pistonada "Petar-ho" d'Oques Grasses, que cau dues posicions; "Tot és més fàcil" de Sara Roy i Miki Núñez, que passa de la cinquena a l'onzena posició, i "Ho tenim tot" de Joan Dausà, que baixa del tercer lloc a l'onzè.

A més, altres novetats que apareixen a la llista del TOP30 són "Consentir-te" de Jennifer Rojo, "Here2Play" d'Stay Homas, "La història comença aquí" de Siderland, "Tota l'estona" de Gigi Ros, "Algun dia" de Julieta, "Sent la nit" de Kabul Babà, mentre que "Així i tot" de Ja t'ho diré i "Bye Bye" d'Oques Grasses reapareixen després de setmanes d'absència a la llista. 
 


 

Arxivat a: Enderrock, APECAT, Joan Dausà, Buhos + En Tol Sarmiento, els catarres, llistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.