Estrenes

El «Diumenge» més nostàlgic de Dan Peralbo

Estrenem el nou videoclip del cantant osonenc i la seva banda el Comboi

Dan Peralbo, guanyadors del 21è Sona9

| 28/04/2022 a les 09:30h

Dan Peralbo i el Comboi
Dan Peralbo i el Comboi
Dan Peralbo i el Comboi s'ha convertit en una de les propostes rockeres més joves i fresques de l'escena catalana. Després de publicar el primer treball en solitari, Cosquis My (The Yellow Gate Records, 2020), el cantant osonenc es va presentar amb la seva banda al Sona9 i va acabar erigint-se en el gran guanyador de la passada edició del concurs de bandes emergents. Ara ja té pràcticament a punt el segon EP, Miris com t'ho miris (Magic Mountain / The Yellow Gate Records, 2022), que veurà la llum a finals de maig. Nosaltres, però, ens avancem i n'oferim en primícia la primera pista, que arriba en forma de videoclip: "Diumenge".


"Diumenge" és una mirada nostàlgica que recorda el passat, però té en compte el futur. Amb un pop intimista, sincer i elegant, Dan Peralbo i el Comboi recorda els racons del seu poble, Torelló, que el van veure créixer. Tot i això, aquesta mirada nostàlgica també té les seves cicatrius i, per aquest motiu, el cantant també s'allunya del passat exclamant: “mira quins ulls que porto, no em parlis del que jo era”.

El videoclip, dirigit per Àlam Raja, ha estat gravat a Torelló i repassa a través d'imatges tant actuals com d'arxiu totes aquelles localitzacions que han marcat la infància i l'adolescència de Dan Peralbo, com l'antic bar musical Atmosfera. La cançó, així com tot l'EP, ha estat gravat aprofitant el premi del Sona9: gravar un treball a la Bucbonera Studios amb Tomàs Robisco. A més, el treball ha estat produït per Albert Rams (Ret) mentre el màster ha anat a càrrec d’en Víctor Garcia d’Ultramarinos.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Dan Peralbo i el Comboi, estrenes, Dan Peralbo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.