Estrenes

Alma de Boquerón ha de donar gràcies a 'tutti plein'

Estrenem el primer avançament del sisè disc de la banda barcelonina, «Vámonos los tres»

| 27/04/2022 a les 12:30h

Alma de Boquerón
Alma de Boquerón
Ja fa set anys que es va formar el grup de rumba del barri de Gràcia Alma de Boquerón. Durant aquest temps, ja han publicat cinc àlbums, i el 20 de maig n'hi sumarà un sisè:Contra viento y marea (autoeditat, 2022) –finançat pels mecenes de Verkami–, un recopilatori de dotze cançons compostes durant la pandèmia on s'experimenten mil i un estats d'ànim. Avui, estrenem en primícia el primer avançament de l'àlbum "Vámonos los tres".
 

"Vámonos los tres" és un cant a la vida que explica com, a mesura que ens fem grans, tenim més responsabilitats i ens enfrontem a situacions més complexes. Però, tot i això, paga la pena ser optimista i positiu davant la vida. Com diu la cançó: "Si alguno va y me pregunta "qué tal la vida?", el caso es que francamente bastante bien; Podría quejarme de unas cuantas heridas, pero también debo gracias a tutti plein". Durant el disc, Alma de Boquerón manté la rumba, encara que deixa les portes obertes a altres estils musicals. En el cas d’aquest tema, els boquerones aposten per barrejar la rumba amb elements propis del pop-rock. 
 
La cançó va acompanyada d’un videoclip protagonitzat pels membres del grup que hi representen diverses professions i escenifiquen escenes quotidianes. El tema ha estat gravat, mesclat i masteritzat per Roger Rodés (Medusa Estudio BCN), mentre que l’obra audiovisual ha estat dirigida Alejandro Cabrera i produïda per l’estudi Dieciseisbis.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, actualitat, rumba, Alma de Boquerón

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.