estrenes

Alma de Boquerón torna a l'escola

Descobrim el nou tema inèdit de la formació barcelonina, que arriba acompanyat d'un videoclip gravat a l'escola Nou Patufet de Gràcia

| 09/06/2021 a les 20:00h

Alma de Boquerón
Alma de Boquerón
El nou tema del septet barceloní Alma de Boquerón remet a l'anhel de llibertat viscut durant la infantesa, en aquella situació diària de ser a classe i delir per sortir al pati. La banda troba relació entre aquella enyorada sensació i la que s'ha viscut de forma global durant el confinament domiciliari, i és d'aquest paral·lelisme d'on neix "Tenemos ganas de fiesta", un nou senzill sobre les ganes de passar pàgina, d'oblidar el patiment i les restriccions, i gaudir la vida de nou. La nova melodia, podria ser l'avançament d'un possible sisè disc de la banda, i a més, arriba acompanyada d'un clip que estrenem en exclusiva. 


L'audiovisual, dirigit per Alejandro Cabrera, va ser enregistrat durant la passada primavera a l'escola Nou Patufet del barri de Gràcia de Barcelona, i pretén projectar aquesta explicada ànsia de normalitat. La cançó també s'aferra a l'humor habitual de la formació, que en aquesta ocasió aprofita més que mai per transmetre esperança i bones vibracions. Aquest tema, i molts d'altres, es podran gaudir en directe aquest mateix diumenge 13 de juny a la sala La Nau Bostik del barri de La Sagrera. 
 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videoclip, Alma de Boquerón, tenemos ganas de fiesta, barcelona, la sagrera

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.