Actualitat

Gandia acollirà demà un concert d'homenatge a Pau Riba

Artistes com De Mortimers, Enric Casasses, Caïm Riba, Àngel Riba o l'Orquestra Fireluche, entre molts altres, pujaran a l'escenari per recordar la figura del cantautor

L'artista havia d'actuar al festival Hostes de Gandia, però el seu recent traspàs ho va impedir

Ha mort Pau Riba

| 28/04/2022 a les 20:00h

Pau Riba, el desembre de 2021
Pau Riba, el desembre de 2021 | Juan Miguel Morales
El projecte cultural LaCasaCalba ha organitzat per a demà un concert d'homenatge a Pau Riba al teatre Raval de Gandia. A partir de les 8 del vespre, arrencarà aquest espectacle titulat Trans / Riba, que comptarà amb una trentena d'artistes, com ara De MortimersEnric Casasses; els fills del músic, Caïm Riba i Àngel Riba; Plan (Llull Riba, Anna Tobias i Noè Escolà); Pau Miquel Soler i Mireia Tortosa; Aina March; Mau Boada; Ana Rossi; Carles Dénia; Moon Ribas; Companyia Sonora; Héctor Arnau o l'Orchestra Fireluche.

Riba, traspassat el passat 6 de març a causa d'un càncer de pàncrees, va ser una de les figures cabdals de la música catalana amb àlbums tan destacats com l'emblemàtic Dioptria (Concèntric, 1970/1971). El referencial músic palmesà havia de ser el cap de cartell de l'onzena edició del festival Hostes de Gandia, celebrat a principis d'aquest any per a revisar precisament Dioptria amb motiu del 50è aniversari de l'àlbum. La seva mort, però, en va impedir l'actuació i, per aquest motiu, l'organització va optar per mantenir viu el llegat que ha deixat i ha reprogramat el concert amb un format d'homenatge pòstum. Les entrades del concert es poden adquirir a la pàgina web del teatre Raval de Gandia.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concerts, Pau Riba, gandia, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.