ACTUALITAT

Músics a les aules

La Universitat de Barcelona i Enderrock imparteixen el màster Música com a art interdisciplinar

En les properes sessions obertes al públic hi participaran Anna Roig, Clàudia Cabero, Manel Camp, Joan Masdéu i Irene Reig

L'Esmuc impulsa l'especialització musical amb els seus màsters

| 04/05/2022 a les 11:30h

Joan Masdéu
Joan Masdéu | Xavier Mercadé
La Universitat de Barcelona i el Grup ENDERROCK imparteixen un any més el màster Música com a art interdisciplinar. Fins al juny participaran diversos periodistes especialitzats i músics a les sessions 'Música i entorn popular', els dimecres de 18 a 20 h a la facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (aula de música núm. 216). Aquestes sessions proposen un recorregut per la història de la música popular en català i estan obertes al públic. De moment ja s'han realitzat dues sessions, referents a la cançó tradicional -amb l'etnomusicòloga Maria Salicrú-Maltas i el periodista Jordi Martí Fabra, i l'actuació de Miquel Gil-, però encara en queden cinc, amb la participació d'Anna Roig, Clàudia Cabero, Manel Camp, Joan Masdéu i Irene Reig.

La propera sessió serà aquest dimecres 4 de maig, on es parlarà de la Nova Cançó amb la cantant Anna Roig i el periodista Joaquim Vilarnau. El dimecres 11 s'abordarà la musicació de la poesia en català de la mà de Clàudia Cabero i la periodista Helena M. Alegret. El dimecres 18 de maig el pianista i compositor Manel Camp conversarà amb Jordi Novell sobre el pop dels 60-70 i el rock laietà. Del pop-rock en català dels 80 a l'actualitat en parlarà Joan Masdéu i el director editorial d'Enderrock, Lluís Gendrau, el dimecres 25 de maig. I, per últim, el dimecres 1 de juny s'abordarà el jazz fet entre els 80 i l'actualitat de la mà de la saxofonista Irene Reig i el periodista Pere Pons.
 

El màster pretén posar en relació les diferents disciplines artístiques que participen juntament amb la música per estimular l'expressivitat artística. Forma part d'un dels màsters de l'Escola Superior de Música de Catalunya que impulsen l'especialització musical.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, ub, Música com a art interdisciplinar, Anna Roig, Clàudia Cabero, Joan Masdéu, Irene Reig, Actualitat, Manel Camp

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.