Actualitat

Tot el que vol omplir Zoo, amb Jordi Évole

La banda de Gandia publica el vídeo promocional dels concerts que tancaran la gira ‘Llepolies’

Els concerts se celebraran el 3 de desembre al Wizink Center i el 10 de desembre al Palau Sant Jordi

L’amor de Zoo per sobreviure a la vida adulta

| 07/06/2022 a les 16:30h

Toni Sánchez 'Panxo' i Arnau Giménez (Zoo) amb Jordi Évole
Toni Sánchez 'Panxo' i Arnau Giménez (Zoo) amb Jordi Évole
El grup gandià Zoo va anunciar, el novembre del 2021, les dues dates que tancaran la seva gira, que porta de nom el títol del seu tercer disc Llepolies (ZOO Records, 2021). Els concerts se celebraran el 3 de desembre al Wizink Center de Madrid i el 10 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. Ara, la banda ha presentat l'espot promocional, on ha col·laborat el periodista, humorista i guionista Jordi Évole.
 

Enmig del Palau Sant Jordi de Barcelona –un dels grans escenaris de Catalunya–, es troben els dos frontman de Zoo: el cantant i compositor Toni Sánchez 'Panxo' i el guitarrista i vocalista Arnau Giménez. Mentre observen cadascun dels racons que formen el pavelló, apareix Jordi Évole, qui fa un monòleg que posa en dubte que la banda pugui omplir el Wizink Center i el Palau Sant Jordi. A més, Évole fa referència al cantautor de Xàtiva Raimon, com l'últim artista de València que va omplir aquests escenaris. Per tancar la seva intervenció, li diu als membres de Zoo: "No es pot ser més xulo que un valencià".
 
Abans d'aquestes dues dates marcades al calendari, Zoo oferirà més d'una desena d'actuacions en festivals aquest estiu pels Països Catalans, com el Festival Itaca (23 de juny), la Gran Fira de València (8 de juliol), el Canet Rock de Mallorca (23 de juliol), el Festival Porta Ferrada (15 d'agost) o el Festiuet (4 de setembre), entre altres. També, el grup farà una parada per Madrid –abans del Wizink Center– al Festival Rio Rabel (2 de juliol).

EL GRAN TOBOGAN
Zoo suma set anys de trajectòria musical i tres discos a la motxilla, el darrer dels quals, Llepolies (2021), es va editar sota el mateix segell discogràfic del grup: Zoo Records. Durant aquests anys, la banda ha aconseguit consolidar-se dins de l'escena musical estatal. Només amb Llepolies, el grup va guanyar tres Premis Enderrock: a millor artista de l'any -segons per crítica i públic- i a millor disc de música urbana. A més, enguany també s'han fet amb guardons als Premis Ordeón 2022, als Premis MIN i als Premis Carles Santos, que se sumen als èxits que la banda ha anat conreant en aquest darrer lustre.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, zoo, festivals, edrvalencia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.