Verkami

Crisbru mostra el seu costat addictiu a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

La cantautora barcelonina impulsa el seu primer projecte 'Addicta'

Els concerts del Sona9 2021 arriben al Canal 33

| 07/05/2022 a les 14:00h

Crisbru
Crisbru | Pep Marco
Article patrocinat per Verkami.

La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.
 
Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el projecte Addicta de la cantautora barcelonina Crisbru

CRISBRU
Després d’haver participat en el Sona9 2021 i emportar-se el Premi ÈxitCrisbru ha decidit gravar el seu primer disc, Addicta, juntament amb la seva banda. A través de les cançons que es recullen a l’àlbum –i en què es reflecteixen les fases d’una addicció–, l’artista busca transmetre un missatge de força i sinceritat. El treball es publicarà aquesta tardor, acompanyat d'una gira que farà per tot Catalunya.


Per poder acabar de produir aquest projecte, Crisbru ha engegat un Verkami. La cantant  recompensarà els mecenes, segons l'aportació al projecte, amb algun tipus d'obsequi: des de la descàrrega digital de l'àlbum fins a un concert amb tota la banda, passant pel disc en físic, una dedicatòria, una totebag, dues entrades per a un dels concerts, una classe de cant o un concert a duet. 
 
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, crisbru, actualitat, sona9, verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.