Verkami

Sandra Rehder comparteix el 'Gran Reserva' a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

La cantant establerta a Barcelona llença una campanya per impulsar el seu nou disc 'Gran Reserva'

La fotògrafa Núria Aguadé busca suport econòmic per publicar el llibre 'El salt d'en Lindy'

| 14/05/2022 a les 14:00h

Sandra Rehder i César Angeleri
Sandra Rehder i César Angeleri
Article patrocinat per Verkami.

La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.
 
Avui presentem dues propostes noves que es troben en plena campanya a Verkami. Per una banda, hi ha el novè àlbum de la cantant Sandra Rehder, Gran reserva. Per l'altre, s'hi troba el llibre El Salt d'en Lindy, en què la fotògrafa Núria Aguadé retrata la comunitat del swing a Barcelona.

SANDRA REHDER
La cantant Sandra Rehder ha sumat esforços amb el guitarrista César Angeleri per filar el disc Gran Reserva. Fet en un principi a distància, entre Barcelona i Buenos Aires, fins a trobar-se per gravar-lo en estudi, l'àlbum revisita tangos clàssics d’artistes de gran renom internacional com Astor Piazzolla, Guillermo Barbieri, Carmen Guzmán o Aníbal Troilo, entre d’altres. 


Així doncs, per poder fer realitat l’àlbum, Rehder ha decidit engegar un Verkami. Tots els mecenes seran recompensats, segons l’aportació al projecte, amb algun obsequi com la descàrrega digital, el disc en físic, una invitació a la festa d’estrena del treball, l'apadrinament d’un dels temes, un taller de veu o un concert en privat.

EL SALT D'EN LINDY
Núria Aguadé és una fotògrafa amb un gran vincle amb el món del swing. Durant deu anys, s'ha dedicat a fotografiar les ballades de lindy hop, una dansa nascuda ara fa un segle al Harlem novaiorquès i que va arribar a Barcelona als noranta. Aquest extens arxiu l'ha volgut bolcar en un llibre titulat El salt d'en Lindy, que retrata de forma conceptual la pràctica i la comunitat d'aquest ball.


Per a poder assumir el cost de la impressió dels llibres, Núria Aguadé ha llençat un Verkami. Aquesta iniciativa inclou un programa de recompenses per a tots els mecenes, que rebran diverses fotografies físiques, un exemplar del fotollibre o una festa de ball.
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Sandra Rehder, verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.