Verkami

LNDB puja al balcó, amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

La formació de rap de Lliçà d'Amunt Los Niños del Balcón prepara el seu primer llarga durada

 El projecte Tradifusió engega una campanya per finançar el disc 'Empeltant arrels'

| 30/04/2022 a les 14:00h

Los Niños del Balcón
Los Niños del Balcón
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.
 
Avui presentem dues propostes noves que es troben en plena campanya a Verkami: l’LP de la banda de rap Los Niños del Balcón i el projecte Tradifusió liderat per David Valera
 
Los Niños del Balcón és una banda de rap de Lliçà d'Amunt, formada per un grup d’amics de tota la vida enmig de la pandèmia. Porten a la motxilla dos senzills i un EP publicats, i un grapat de concerts. Ara, aposten per fer un disc de llarga durada. Per això, se sumen a iniciar una campanya a través de Verkami. 

Tots els micromecenes que hi col·laborin obtindran una recompensa, amb relació a la quantitat aportada, que pot anar des d'una samarreta amb el nou logo ‘LNDB’  fins a un concert en acústic, amb banda o DJ, passant pel nou disc en físic, l'escolta en primícia, un berenar, una dessuadora o una pua, una totebag, un encenedor, unes pegatines o un clauer.
 
 
 
El projecte Tradifusió, liderat per David Valera, neix el 2021 amb la voluntat de mantenir, recuperar i difondre la música tradicional de l’Estat espanyol. Per aquesta raó, la formació ha decidit realitzar el seu primer disc compost per diverses cançons tradicionals tant valencianes com catalanes, entre altres, fusionades amb el flamenc. A més, es dona protagonisme a instruments tradicionals com la dolçaina, la guitarra flamenca, l'acordió diatònic, l'arpa antiga, el clarinet baix.

Per poder dur a terme aquest primer disc, Empeltant arrels, Tradifusió ha engegat un Verkami. Totes aquelles persones que hi col·laborin seran recompensades, segons la quantia de l’aportació, amb el CD en físic i signat, el disc en digital, la participació en un dels videoclips, les partitures, o la gravació d’un tema proposat. 
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, actualitat, verkami, Tradifusión, Los Niños del Balcón, LNDB

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.