Verkami

L'octubre, el gat i la pipa de Sigmunds, a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

La banda barcelonina impulsa el seu primer EP 'Era octubre, tenia un gat i fumava pipa'.

Sandra Rehder comparteix el 'Gran Reserva' a Verkami

| 21/05/2022 a les 14:00h

Sigmunds
Sigmunds
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.
 
Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el primer EP de la banda barcelonina SigmundsEra octubre, tenia un gat i fumava pipa.
 
Amb les ganes d’explicar històries quotidianes, l’efecte del postmodernisme i l’esperança d’uns temps millors, sorgeix la banda barcelonina Sigmunds. Durant els últims dos anys, el grup s’ha dedicat a crear i donar forma al que serà el seu primer EP: Era octubre, tenia un gat i fumava pipa, set cançons que, com diu el grup, són "costumisme, nostàlgia i cercles de quintes.". La producció anirà a càrrec de Pau Esteve –el mateix productor de La Ludwig Band, la banda que es va emportar el Premi Enderrock 2022 a millor disc de l’any segons la crítica, amb La mateixa sort (The Indian Runners, 2021)–.  


Per poder continuar amb la gravació i producció dels temes, Sigmunds ha engegat una campanya a Verkami. La banda recompensarà els mecenes, segons l'aportació al projecte, amb algun tipus d'obsequi: des del disc en físic fins a un concert en acústic i privat, passant per una samarreta dissenyada per Cris Álvarez, uns adhesius, una totebag, una cançó personalitzada, un sopar o dinar amb el grup, o unes entrades pel concert de presentació de l’EP.  
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, actualitat, Pau Esteve, Sigmunds

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.