ACTUALITAT

Avui torna el Desconcert d'iCat

Una vintena d'artistes de l’escena musical catalana s'enfrontaran per interpretar temes fora del seu repertori

| 10/05/2022 a les 09:30h

Els Amics de les Arts a El Desconcert
Els Amics de les Arts a El Desconcert | Xavier Mercadé
Aquesta nit a les 21 h a la sala Apolo (Barcelona) retorna el Desconcert d'iCat, aturat els darrers dos anys a causa de la pandèmia. Franc Lluís Giró i Mariona Batalla (Emotional G), del programa Els experts d’iCat, conduiran una festa on diversos artistes de l’escena musical catalana s'enfrontaran en duets per interpretar temes fora del seu repertori.
 
Les invitacions per assistir a la cinquena edició del Desconcert s'han exhaurit en menys d'una setmana. Enguany, el concert més atípic de l'any confrontarà artistes i grups aparentment antagònics com els germans Serrasolsas de Ginestà i el cantautor santfeliuenc Joan Dausà, la banda de trap Flashy Ice Cream vs. el cantant de pop-rock Gerard Quintana (Sopa de Cabra) i el músic Julen vs. Els Amics de les Arts. També, pujaran a l’escenari Aiala vs. Yacine BelahceneMaria Jaume vs. Da SouzaBounce Twice vs. P.A.W.N. GangAriox vs. Miqui PuigBaya Baye vs. Los ManolosFlora vs. La Queency i els lleidatans Sexenni vs. Pep Sala. Per acabar, actuaran Yung RajolaEl Noi de Tona i Sr. Chen en format trio, el grup d'Espolla La Ludwig Band i la banda de folk barcelonina El Pony Pisador

Abans, però, aquest dimarts a les 20 h a la mateixa sala Apolo es farà el directe el programa Independents amb Josep Martín, David Talleda i d'"Els experts" Albert Miralles i Roger Seró. El programa especial i el concert es podran seguir en directe a l'FM d'iCat i també en streaming al web icat.cat. El concert es retransmetrà en diferit pel 33 en una data encara per determinar.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, iCat, desconcert, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.