actualitat

Un concurs per entrar al Radar dels Maleducats

El festival organitza un certamen de música urbana amb col·laboració de Cases de la Música

| 09/05/2022 a les 18:00h

Imatge il·lustrativa
Aquest juliol, el Festival Maleducats celebra la seva primera edició amb normalitat, amb una quinzena de propostes de rap’n’trap, després que la covid n’interrompés el llançament el 2020. Per donar un suport extra a l’escena local i emergent de la música urbana, el cicle ha engegat el concurs Radar, la inscripció del qual està activa fins al 23 de maig.
 
El concurs Radar està dirigit a grups i artistes emergents de música urbana, majors d’edat, que no tinguin contracte discogràfic. De totes les propostes artístiques que es rebin, entre avui i el 23 de maig, un jurat compost per membres de Maleducats i Cases de la Música n’escollirà vint. Aleshores, i fins al 13 de juny, el públic podrà anar votant els seus candidats preferits a través del compte d'Instagram del concurs. Els set més votats, juntament amb tres concursants elegits pel jurat, es batran en una final el 14 de juliol, on cada proposta haurà de defensar en directe el seu projecte. Aquella mateixa nit, el jurat n’escollirà la guanyadora, que actuarà al Maleducats 2023 i gaudirà d’un programa d’acompanyament artístic de Cases de la Música.
 
MALEDUCATS DE MASIA
El festival, impulsat per un dels artistes més carismàtics del panorama urbà català, Lildami, se celebrarà els dies 15 i 16 de juliol amb una quinzena de concerts del millor de la música urbana internacional i local. Així, a la Masia Els Bellots de Terrassa s’hi congregaran els sabadellencs Flashy Ice Cream i 31FAM, Mushkaa, Doble i Julieta, i artistes del panorama internacional com els argentins Bizarrap i Wos, a més de la celebrada rapera de Las Palmas, Ptazeta i el seu veí canari Quevedo, entre altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Lildami, Maleducats, festivals, concursos, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.