Festivals

Lildami, Julieta i Bizarrap a la primera edició del festival Maleducats

Els dies 15 i 16 de juliol se celebrarà, per primera vegada, el festival a Terrassa

Actuaran una quinzena d’artistes urbans del panorama internacional i nacional

| 09/03/2022 a les 18:00h

Lildami
Lildami | Xavier Mercadé
El festival de música urbana Maleducats, després de dos anys des del seu naixement, es podrà celebrar enguany amb el format previst des d’un inici. L’acte tindrà lloc a la masia d’Els Bellots de Terrassa els dies 15 i 16 de juliol. En els seus escenaris s’hi trobaran diversos artistes de la cultura urbana local, el raper terrassenc Lildami i la jove barcelonina Julieta, i de l'escena internacional, com l’argentí Bizarrap.
 
El festival s’havia d’estrenar el 2020, però a causa de la situació sanitària, es va haver de cancel·lar i ajornar al 2021. Encara que al següent any, les coses semblaven estar millor, el format de dos dies carregats de concerts, no va ser possible. Ara que tot va tornant a la normalitat, Maleducats arrenca tal com s’havia previst fa dos anys i se celebrarà amb una quinzena de concerts durant dos dies. 
 
Del panorama musical català actuarà la banda urbana gironina Doble, l'artista de Vilassar de Mar Mushkaa i el cantant de trap de l'Hospitalet Beny Jr. També s’uneix a l’escenari del festival la jove eivissenca Aleesha, la trapera de Las Palmas Ptazeta –coneguda pel tema “Mami”–, el cantant Xavibo, l’artista madrilenya Paula Cendejas, el cantant canari de hip-hop Quevedo i la banda de Navarra de música electrònica Zetak. Així mateix, al festival Maleducats hi haurà artistes internacionals provinents de l'Argentina, com Wos, Ca7riel i Paco Amoroso. Per últim, el festival tancarà amb la festa electrònica Bresh.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, bresh, zetak, julieta, mushkaa, doble, Zetak, xavibo, Lildami, paula cendejas, aleesha, paco amoroso, ca7riel, quevedo, beny jr, ptazeta, wos, bizarrap, Maleducats

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.