Actualitat

Enderrock Sona de maig amb Els Pets i Magalí Sare

Dilluns 16 presentem el número 333 d'Enderrock amb una trobada amb el conjunt de Constantí i un concert acústic de la cantautora barcelonina

Els Pets i Blaumut irrompen al doble número d'Enderrock de maig

| 10/05/2022 a les 17:00h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dilluns 16 de maig, Els Pets i Magalí Sare ens acompanyaran en l'Enderrock Sona de maig per a presentar-nos els seus respectius nous treballs. El showcase –que també es podrà seguir en streaming– començarà a les 19:30 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 333 d'Enderrock, que compta amb Els Pets en portada. Per poder gaudir de l'acte de manera presencial, amb un/a acompanyant, cal omplir una inscripció prèvia.

A les 19 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30 h començarà l'Enderrock Sona amb el concert de Magalí Sare, que oferirà en directe el seu nou treball, Esponja (Segell Microscopi, 2022). Tot seguit, Els Pets detallarà totes les claus del seu nou treball 1963 (RGB Suports, 2022) en una distesa entrevista.

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, els pets, enderrock sona, actualitat, Magali Sare

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.