Estrenes

L'amor complicat de New George

Estrenem en primícia el nou videoclip de l'artista barceloní: «Nena»

| 12/05/2022 a les 12:50h

New George
New George
Darrere de New George, hi ha el compositor i productor barceloní Jorge Agustí –exmembre del duet Jarps–. El 2021, l'artista va iniciar una etapa musical en solitari i publicar Kikäzu (autoeditat, 2021), el seu primer EP. Enguany, New George ha vingut amb ganes de sorprendre a la gent amb els seus nous temes. Avui estrenem en exclusiva el videoclip d'un d'ells: "Nena".


"Nena" és una bachata en català en què New George parla sobre una relació sentimental complicada, que acaba per la pressió i les presses. Referint-se a l'estimada amb l'apel·latiu de "Nena", Agustí canta sobre no deixar-se portar pel frenesí d'una relació nova i prendre's el temps necessari: "Nena, posa primera, no corris tant que ens estamparem". I New George ho explica des de la veu de l'experiència, quan tot això ja ha passat: "no hi ha manera, no hi tornaré", canta a la tornada, i encara rebla en una nova estrofa que "hay que dejarlo respirar; si aprietas muy fuerte, se va".

La cançó, amb una base tropical passada pel sedàs de la urbana, arriba acompanyada d’un videoclip que escenifica la relació i el casament del cantant i la "Nena" a qui va dirigida la cançó, representada amb un maniquí. La peça audiovisual ha estat realitzada pel mateix New George, Jordi Vissi i Pito Estol.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, videoclip, estrenes, new george, jorge agustí, actualitat, v

COMENTARIS

New George Nena

Veroit, 12/05/2022 a les 15:54

Me ha encantado el tema, una bachata catalana fantástica, una nueva propuesta musical que dará mucho que hablar de este gran cantante y compositor!!👏

Nena

Oski , 12/05/2022 a les 19:45

Bruno bachata catalana araaaaaa!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.