estrenes

Hereus del Beat són el nou «Big Mac»

Estrenem el nou videoclip de la formació terrassenca de hip-hop

El vent a la cara d'Hereus del Beat

| 12/05/2022 a les 14:00h

Hereus del Beat
Hereus del Beat
A Terrassa, ja fa un parell d’anys es van unir Pau Casanovas ‘Vaxx’, Xavier Carnicé ‘Fresko’ i Xavier Soler ‘Eluss MC’ amb el productor Martí Galán ‘Mathew Charming’ (Galgo Lento) per crear Hereus del Beat. Fidel al hip-hop més clàssic, món en el qual fa 10 anys que es mouen, però sense tancar-se a un estil concret, la formació ara prepara un nou àlbum. La primera pista d’aquest és precisament “Big Mac”, el videoclip del qual avui estrenem en primícia.
 

Amb aquest nou tema, Hereus del Beat es deixa endur per l’egotrip clàssic del hip-hop, i no sense cert humor, presenta la seva música amb una bona dosi d’autoestima. “Portem el flow d’abans”, rapeja un dels membres orgullós, a qui després se li suma l’altre definint el grup: “Som de la Terra com un manat de calçots”.
 
“En aquesta cançó pretenem transmetre les nostres ganes de tornar a fer música”, explica la formació, “de trencar els estereotips, fent un hip-hop més mogut, però sense perdre l'essència del nostre origen: fer el rap noranter que escoltàvem quan érem petits”, el beat del qual són hereus.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, videoclips, Hereus del Beat, Galgo Lento, hip-hop, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.