Festivals

La rumba escalfa motor a Tossa de Mar

Doctor Prats, Marcel i Júlia i Sabor de Gràcia, ecaps de cartell del 6è Festival de Rumba i Música Catalana

| 25/05/2022 a les 14:55h

Marcel i Júlia
Marcel i Júlia | Jan Riera
Aquest matí s’ha presentat la sisena edició del Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa de Mar, organitzat per l'Ajuntament de Tossa de Mar, que tindrà lloc del 17 al 19 de juny. Durant tres dies hi haurà diversos concerts i una nova edició de la Fira del Disc de vinil.

Els concerts centrals tindran lloc a la platja gran de la població. La primera nit hi actuaran Muchacho y los SobrinosHabla de Mí en Presente Doctor Prats i culminarà amb la Dj Neus, mentre que la nit de dissabte comptarà amb les actuacions de Les MontsesMarcel i Júlia i Sabor de Gràcia i finalitzarà amb el Dj FoQ.  

Sabor de Gràcia Foto: Xavier Mercadé


El dissabte hi haurà un tastet d’instruments per a infants a càrrec de Niki Almendros i un concert a l’hora del vermut amb Alfonso de Tossa. El diumenge concert a l’hora del vermut amb el grup tossenc Rumbatina. Un concert rumber de la coral Tutti Veus, clourà aquesta edició del Festival. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Rumba catalana, Muchcacho y Los Sobrinos, Tossa de Mar, doctor prats, Marcel i Júlia, Sabor de Gràcia, Habla de mi en presente, Les Montses

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.