actualitat

Músics a les aules i ara, a YouTube

El màster de la Universitat de Barcelona i l'ESMUC 'Música com a art Interdisciplinar' engega un canal de YouTube propi

Músics a les aules

| 26/05/2022 a les 16:30h

Anna Roig al Màster Música com a Art Interdisciplinar
Anna Roig al Màster Música com a Art Interdisciplinar
Ahir es va impartir la penúltima de les sessions de Música i entorn popular del màster de la Universitat de Barcelona i l'ESMUC Música com a art interdisciplinar. Amb la d'ahir, que repassava el pop-rock en català dels 80 a l'actualitat amb el director del GRUP ENDERROCK, Lluís Gendrau, i el músic Joan Masdéu, s'han celebrat ja sis sessions i només queda la darrera: el dimecres 1 de juny, quan s'abordarà el jazz fet entre els 80 i l'actualitat de la mà de la saxofonista Irene Reig i el periodista Pere Pons. A partir d'ara, a més, ja es poden trobar les primeres sessions al nou canal de YouTube oficial del màster. 


Des del 20 d'abril -i com ja fa anys que fa Enderrock en col·laboració amb la UB- s'han impartit diverses sessions els dimecres a la facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona. A través d'aquestes, els alumnes han pogut fer un recorregut per la història de la música popular en català amb la guia d'un periodista musical o musicòleg i un artista.

Els vídeos que es recullen al nou canal de YouTube del màster mostren la part de la sessió impartida pel músic. Ara per ara, se'n poden recuperar tres: 'Cançó tradicional II', amb el periodista Jordi Martí Fabra i Miquel Gil; 'La nova cançó', amb Joaquim Vilarnau i la cantant Anna Roig, i 'La musicació de la poesia en català' d'Helena M. Alegret i Clàudia Cabero.
 

El màster pretén posar en relació les diferents disciplines artístiques que participen juntament amb la música per estimular l'expressivitat artística. Forma part d'un dels màsters de l'Escola Superior de Música de Catalunya que impulsen l'especialització musical.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, màster, actutalitat, Universitat de Barcelona, Esmuc, Música com a art interdisciplinar, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.